De azi, suntem și mai aproape de partenerii Forumului Prieteniei şi Colaborării Româno-Chineze

 Glasul Aradului/glsa.ro – Jardan Gabriela – 

După cum se știe bine, Forumul Prieteniei şi Colaborării Româno-Chineze are o activitate prodigioasă.  

Astăzi, într-o conferință de presă, am făcut cunoștință cu partenerii Forumului, membrii Asociației Con Brio. Am aflat și mai multe despre preşedintele Ana-Maria Dragoş, dar şi despre Liliana Bran, directorul Şcolii Postliceale Sanitare, care sunt membri devotați atât ai Asociației, cât și ai Forumului. 

„Partenerii noștri de suflet sunt ei”, a spus Lizica Mihuţ, referindu-se la Asociația Con Brio. 

Ana-Maria Dragoş a lucrat la Teatrul Clasic Ioan Slavici, dar şi la Centrul Cultural Județean Arad, unde a fost manager. Și până în prezent, este cunoscută, în special, pentru postul de manager pe care l-a ocupat în trecut.   

„Am ales să fac parte din Asociaţia Con Brio pentru că fiecare membră a asociației are o specializare diferită și responsabilitatea de a reprezenta o profesie, iar opțiunea pentru Forumul Colaborării şi Prieteniei Româno-Chineze a venit ca urmare a fascinației pentru cultura chineză, hărnicia, loialitatea, conștiința muncii și conștientizarea aportului fiecărui cetățean chinez la dezvoltarea țării”, a menționat Ana-Maria Dragoş. 

Liliana Bran este originară din Arad și lucrează din 2002, până în prezent, ca director la Școala Postliceală Sanitară. Vocația pentru învățământ a resimțit-o din totdeauna. 

Ambele au spus că sunt mândre să facă parte din această comunitate frumoasă, care îți oferă deschiderea spre cultură, știință, dar și spre multe alte domenii. 

Menționăm că, ediția a VII-a a Simpozionului se va desfășura în trei locații: la grădinița, la liceul, dar și la Consiliul Local din Pecica, în data de 3 noiembrie.