Ambasadorul Chinei vine la Arad

Excelenţa Sa va participa la Simpozionul Internațional Cultura și Civilizația Chineză – Dialoguri Interculturale Româno-Chineze, eveniment ce va avea loc la Sala Ferdinand.

Ambasadorul Republicii Populare Chineze la București, Excelența Sa Xu Feihong, a confirmat participarea la Simpozionul Internațional Cultura și Civilizația Chineză – Dialoguri Interculturale Româno-Chineze. Anunțul a fost făcut de președintele Casei Româno-Chineze Arad, Lizica Mihuț, în cadrul unei conferințe de presă, aceasta precizând faptul că „este o mare bucurie și onoare pentru noi, să îl putem primi la Arad pe Excelența Sa Xu Feihong. Am pregătit un program dens, cu 16 comunicări, lansarea Monografiei Aradului în limba chineză și, foarte important, întâlniri cu administrația locală, pentru prezentarea potențialului Aradului”.

A doua ediție a simpozionului internațional va avea loc în Sala Ferdinand a Palatului Administrativ. Programul evenimentelor include și vizitarea celor mai importante obiective culturale arădene.

aradon.ro