„Epoca” RAMONA LILE va lua sfârșit

Lizica Mihut, criticarad.ro, 17 ianuarie 2024


Ramona Lile a făcu greșeli INTENȚIONATE  în Anexa Cartei universitare a UAV, în  Codul de etică și deontologie profesională (aprobate în 08.12.2023 fără a fi în acord cu Legea învățământului superior nr. 199/2023, precum recomanda Ministerul Educației – prin adresa NR.2811/08.12.2023) și candidează pentru președinte al Senatului și membru în consiliul Facultății de științe economice.
Este evident că se ține cu dinții de o funcție de conducere în UAV.

„Epoca” RAMONA LILE va lua sfârșit… Cu greu și cu o bătălie, în care ea, care nu avea loc de muncă la peste 30 de ani (afacerea părinților ei de la Buteni, unde lucra și ea, a luat foc, în totalitate, foc pus intenționat, ceea ce m-a impresionat mult atunci, când am angajat-o la Universitatea „Aurel Vlaicu”, ca secretară la un departament al Facultății de Științe Economice) a ajuns să domine o instituție, instaurând o binecunoscută frică și vendetă.

DUMNEZEU NU ÎNGĂDUIE LA NESFÂRȘIT NEDREPTATEA, UMILIREA SEMENILOR, MÂNDRIA NEMĂSURATĂ, INFATUAREA. Urez SUCCES noului rector, indiferent cine va fi ales, până în 29 martie a.c., cu SPERANȚA în prezentul și în viitorul UAV.

IATĂ OPINIA UNUI COLEG, primită recent.
„Da. Acesta este un adevăr: ‹Dumnezeu nu îngăduie la nesfârșit nedreptatea, umilirea semenilor, mândria nemăsurată, infatuarea›. Însă, de multe ori, când suntem pe cale și suntem prinși în tentaculele răului, ne încearcă neputința, disperarea și nu mai vedem lumina de la capătul tunelului. Suntem înconjurați atât de adesea de inși care se căpătuiesc într-un plan sau altul, fără merite reale, asistăm la satisfacția deplină a acestora, cel puțin afișată, încât cu greu mai putem spera că cei care îl manifestă pe Dumnezeu vor avea putere și vor învinge. În general, mediocrii și falsele valori manifestă Întunericul ale cărui atribute sunt falsul/absența autenticității in tot ce fac”.