SUCCESE EXCEPȚIONALE la EXAMENELE CAMBRIDGE obținute de elevii Liceului Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn”   

CRITICARAD.RO, 28.06.2023

Lizica Mihut

În condițiile în care meditațiile au devenit covârșitoare, apăsându-i pe părinți și copiii lor încă din ciclul primar, fapt incredibil în urmă cu câțiva ani, este reconfortant să descoperi că sunt profesori, pentru care școala nu este doar  o profesie, ci o nobilă „misiune” de a-i conduce pe elevi spre performanță.

Fără îndoială, un asemenea „dascăl”, ne place să credem că nu unicul, este SIMONA STOICA, care prin rezultatele de excepție ale elevilor săi, onorează LICEUL TEORETIC „ADAM MULLER GUTTENBRUNN”.

Este important să subliniem că pregătirea excepțională a elevilor este realizată de către profesoara Simona Stoica în orele de clasă și printr-o continuă consiliere a elevilor săi și nu prin meditații private ale acestora, devenite, în mod regretabil, tradiționale. Probând responsabilitate, competență și profundă implicare, profesoara de limba engleză SIMONA STOICA este extrem de atentă în elaborarea unui plan de obiective construite pe programa școlară, în vederea obținerii abilităților necesare pentru cunoașterea limbii engleze, la nivel de performanță.

prof Simona Stoica scaled

Se știe că sistemul creat, dezvoltat și actualizat continuu de Cambridge Assessment garantează, prin numele Cambridge University Press, seriozitatea întregului proces de examinare și corectare, așa încât dobândirea CERTIFICATULUI CAMBRIDGE constituie un VIS FRUMOS al fiecărui elev.

Precizăm că subiectele pentru examenele Cambridge sunt concepute de către un colectiv de experți, iar corectarea lucrărilor se face în Anglia, de către „evaluatori special pregătiți și testați, atât pentru evaluarea corectă a gradului de dificultate a limbii, cât și a structurii compunerilor la fiecare titlu de examen în parte”.  

Performanțele obținute în acest an școlar (2022 – 2023) la examenele Cambridge, de către elevii Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn”, pregătiți de profesoara SIMONA STOICA sunt EXCEPȚIONALE și trebuie reținute cu precizarea că sunt CERTIFICATE CAMBRIDGE C2, pentru limba engleză la nivel matern (Proficient), CERTIFICATE CAMBRIDGE C1, pentru limba engleză la nivel avansat (Advanced).

Să-i reținem pe merituoșii elevi, care au obținut aceste râvnite CERTIFICATE CAMBRIDGE
C2 Proficient:

Iarina Miuța și Andreea Voștinariu Grozsmann (clasa a XI-a); Ariana MuraruȘtefania BotezatuCarla LazărIngrid FazakașSara Leucuța (clasa a XII-a);

C1 Advanced:

Mihai MarianAlexandra MăinescuSonia Chiș și Naomi Ungureanu ( clasa a XI-a); Forț TaniaOchiș Oana, Vesa Maria, Pădureanu Alexandra, Cîta Patrik (clasa a XII-a).

BINEMERITATE FELICITĂRI acestor grozavi elevi și distinsei profesoare SIMONA STOICA!