Iarina Lizica MIUȚA – beneficiară a Proiectului „Deutschland +” pentru elevii supradotați

Critic Arad, 14 iunie 2023

Și în acest an, IARINA LIZICA MIUȚA, elevă la LICEUL TEORETIC „ADAM MULLER GUTTENBRUNN”, secția germană matern, a terminat clasa a XI-a cu MEDIA GENERALĂ 10 (zece), iar în perioada 15 iunie – 4 iulie a.c. se va afla în Germania.

Iarina este unica elevă din partea de Vest a României, invitată în cadrul unui important proiect – de fapt o BURSĂ, despre care prof. SZELNER MICHAEL, președintele FORUMULUI GERMANILOR DIN JUDEȚUL ARAD face următoarele precizări.

„Bursa din programul „Deutschland +” oferită de PAD (Serviciul schimb partenerial german) este pentru elevi supradotați, cu performanțe școlare și culturale deosebite, interesați de cultura germană.

Selecția a fost făcută cu aportul consilierului- inspector al cadrelor didactice detașate din Germania pe zona de Vest a României, Annette Richter-Judt, cât și a DAAD (Serviciul de schimb academic german).

Profesorul detașat Martin Schwägerl și cadrele de specialitate cu predare în limba germană la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” merită felicitări și, desigur, Iarina.“