Casa Româno – Chineză continuă colaborarea cu Asociația Con Brio

La conferința de presă organizată miercuri, 5 aprilie, la sediul filialei arădene a Casei Româno – Chineze, prof. univ. dr. Lizica Mihuț, președinta filialei, a reiterat buna colaborare cu Asociația Con Brio, reprezentată de astă dată de către avocat Viorica Popescu și psiholog Ramona Pencea.

„Asociația Con Brio își propune să promoveze valorile pe paliere pe care deja le cunoașteți, începând de la educație, la psihologie și juridic, atrăgând în jurul ei oameni valoroși în aceste domenii și nu numai, iar colaborarea începută îm urmă cu un an s-a concretizat deja în sprijinul deosebit pe care l-a dat tuturor activităților pe care Casa Româno-Chineză le-a intreprins în ultimul an. Așa încât este pentru mine un prilej să aduc mulțumiri Asociației Con Brio și să fac precizarea că vom continua colaborarea”, a punctat prof. univ. dr. Lizica Mihuț.

„Încă de la înființare Asociația Con Brio a dorit să promoveze valorile în domeniile arătate și avem o considerabilă experiență în spiritul acestui obiectiv din statutul nostru de activitate, o colaborare cu Casa Româno-Chineză fiind deosebit de binevenită și fructuoasă, după cum s-a dovedit în timp”, a completat avocat Viorica Popescu.

„Mă bucur că împreună cu colegele mele, cu prietenele mele, cu aceste doamne deosebite din Asociația Con Brio căutăm să aducem în conștiința fiecărui cetățean din Arad dorința de a evolua. Astfel asociația noastră se angajează să transmită fiecărui om că el devine o persoană atunci când el este în relație cu societatea”, a constatat psiholog Ramona Pencea.