Aradul, un județ de INTERES și IMPORTANȚĂ pentru China

Aradul a devenit un oraș de mare interes și importanță pentru China prin Casa Româno-Chineză care a organizat numeroase activități pro-China.

„Ambasada Chinei din București a organizat, sâmbătă, o întâlnire cu cei care au o relație directă sau indirectă cu China, iar Ambasatorul Xu Feihong a prezentat relația Chinei cu România în anul 2016“, a declarat prof. univ. dr. Lizica Mihuţ.

„Excelența Sa Xu Feihong a analizat ceea ce s-a întâmplat între relațile Româno-Chineze, iar Aradul a fost unica mențiune pe care a avut-o pentru nenumăratele activități și pentru simpozionul organizat“, a precizat președintele filialei arădene a Casei Româno – Chineze.

„Filiala din Arad a Casei Româno-Chineze a fost vizitată la toate activitățile de ambasadorului XuFeihon. Țin să le mulțumesc consilierilor locali care au votat pentru acest proiect, fiind un lucru foarte important. Toate propunerile făcute la vizita în Arad a Excelenței Sale Xu FeiHong de afaceriști arădeni au fost transmise în China“, a încheiat prof. univ. dr. Lizica Mihuț.

„Am reușit să înfințăm Editura Casa Româno-Chineză, ceea ce este un lucru extraordinar prin care dorim să publicăm cărți de interes pentru ambele părți și vom încercat să intrăm pe piața din China“, a precizat Ioan Matiuț.

sursa: newsar.ro