Ambasadorul Chinei vine la Arad, în noiembrie!

În luna noiembrie, ambasadorul Chinei vine la Arad! El va fi prezent în orașul nostru timp de două zile, la simpozionul internațional despre cultura și civilizația chineză, organizat de Casa Româno-Chineză, filiala Arad.

Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută de prof. univ. dr. Lizica Mihuț, președintele Casei Româno-Chineze Arad.

În cadrul aceleiași conferințe a fost semnat un protocol de colaborare între Asociația Con-Brio, din Arad, și Casa Româno-Chineză. Tabita Alexa, Ramona Pencea, Viorica Popescu, Ana Maria Dragoș, pe de o parte, și Lizica Mihuț, președintele CRC Arad, vor colabora în proiectele culturale ale Aradului, organizarea de programe, punerea în valoare a personalităților arădene.

Această colaborare marchează o lărgire a orizontului celor două Asociații, capacitarea valorilor Aradului pentru a se implica în viața Cetății.

„Prima activitate comună o reprezintă organizarea vizitei Excelenței Sale Xu Feihong, ambasadorul R.P. Chineze la București”, a declarat d-na Mihuț.

„Ne dorim să ne implicăm, să arătăm ce este Con-Brio. Noi, astăzi, semnăm un acord de parteneriat, un cadru general, urmând să stabilim la fiecare eveniment coordonatele colaborării noastre”, a subliniat Ana-Maria Dragoș.

„Mă bucur foarte mult că fac parte din această echipă, chiar am încredere că vom face lucruri minunate”, a accentuat Tabita Alexa.

„Sunt onorată că acest început al Asociației Con-Brio va marca evenimente deosebite, pentru că fiecare dintre noi ne dorim performanță. Vizita unui Ambasador este un pas important”, a declarat Ramona Pencea.

„Con-Brio înseamnă „Cu strălucire” și cred că strălucirea este dată nu numai de activitatea noastră, ci și de protocolul pe care îl semnăm cu CRC, fiindcă asta înseamnă un pas strălucit înainte pentru ce vom face de acum încolo” – a încheiat Viorica Popescu.

vestic.ro