Chinezii, tot mai decişi să investească în Arad

Conform Filialei Arad a Casei Româno – Chineze, oamenii de afaceri chinezi sunt tot mai hotărâţi să identifice oportunităţi în municipiul şi judeţul nostru, iar ca o „chezăşie” a seriozităţii lor investiţiile chineze în zonă sunt garantate atât de către Guvernul chinez, cât şi de o scrisoare de garanţie din aprtea băncii.

Astfel chinezii ar fi interesaţi să achiziţioneze de la noi cantităţi nelimitate de carne de porc, de lână, de picioruşe de păsări, să execute construcţii de locuinţe (cu forţă de muncă şi materiale locale, desigur), să execute forări de apă termală, componente de maşini agricole şi chiar să se asocieze pentru proiectarea şi construirea de vagoane şi tramvaie.

În acest scop toţi cei interesaţi pot contacta filiala arădeană la următoarea adresă de mail: casaromanochinezaarad@gmail.com.

„Mă bucur că putem anunţa că sunt investiţii pentru investiţii în zona noastră, investiţii făcute de către China. Este vorba pe de o parte de oportunităţi de parteneriate în macro zone industriale, precum căi ferate, vagoane, tramvaie, sau componente ale unor ansamble de maşini agricole, tractoare, batoze, etc sau foraje la 2000 metri, dar în acelaşi timp sunt oportunităţi care mi se par extrem de interesante, de achiziţionare nelimitată a picioruşelor de pasăre, a lânii, a cărnii de porc”, a punctat în încheierea conferinţei de presă preşedintele Filialei Arad a Casei Româno – Chineze, prof. univ. dr. Lizica Mihuţ.

Sursa : arq

[envira-gallery id="857"]