Con Brio, asociația excelenței, continuă prezentările

ARADON/aradon.ro

Asociația Con Brio, partener de suflet al Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze, continuă prezentarea membrilor.

ARAD. Un parteneriat de succes, o colaborare între Forumul Prieteniei Româno-Chineze și Asociația Con Brio care aduce plus-valoare proiectelor desfășurate. Asociația Con Brio este partenerul de suflet al Forumului, un partener care a sprijinit și s-a implicat activ, prin membrele sale, în toate acțiunile și activitățile derulate. În cadrul conferinței de presă prezidată de prof.univ.dr. Lizica Mihuț, membrele Con Brio – psihoterapeutul Ramona Pencea și managerul Tabita Cristea au vorbit atât despre formarea lor cât și despre ceea ce le-a îndemnat să se implice în Con Brio.

„Sunt Ramona Pencea, arădeancă, binecuvântată cu doi părinți minunați, iubitori de muncă și crescută în credință și cu principii sănătoase de viață. Am fost elevă la Școala generală nr 11, la Liceul Chimic, clasa electrotehnică, iubesc literatura și sunt poetă. Am profesat ca jurist la Spitalul Clinic de Urgență Arad, Șef Birou Juridic pe zona de Vest la SC. Petromservice SA Arad. Sunt revoluționară cu rol determinant (a fost o deosebită perioadă din viața mea anul 1989). În prezent, sunt psiholog clinician, pshihoterapeut specializat în psihoterapii cognitiv-comportamentale (2004), certificată de A.P.C.C. România, Albert Ellis Institute, New York și de Federația Română de Psihoterapie, licențiată și în Drept, masterate în ambele domenii, cursuri postuniversitare si de specialitate în psihoterapie CBT și Expertiza psihologică judiciară. Am avut onoarea să fiu membru fondator Con Brio, la propunerea doamnei Ana-Maria Dragoș, președintele Con Brio; împreună cu alte șase doamne, toate de o înaltă ținută profesională. Sunt recunoscătoare doamnei prof.univ.dr. Lizica Mihuț că a primit la masa performanței și profesia mea.

China este Patria Tainelor, o coloană a psihologiei: a-i cunoaşte pe ceilalţi înseamnă înţelepciune, spunea Lao-Tze, iar a te cunoaşte pe tine însuţi înseamnă înţelepciune superioară. În prezent sunt multe proiecte la care mă gândesc, aș aminti că am în lucru un Ghid de bune practici în expertiza psihologică și o carte de specialitate care să cuprindă dubla dimensiune pe care o am și pe care o consider destul de rară ca experiență”, a transmis Ramona Pencea.

„Mi-a plăcut ideea performanței”

Tabita Cristea, manager arădean, este de asemenea membră a Con Brio. „Provin dintr-o familie creștină care a fost o binecuvântare și un model pentru întreaga mea existență. Am urmat liceul Penticostal Arad, iar apoi Colegiul Glendale Community Collage din Arizona, pentru ca apoi să mă reîntorc în Arad, ca studenta a Universității Aurel Vlaicu. Foarte devreme am început să lucrez și sunt implicată și acum, în propria mea afacere. Mi-a plăcut întotdeauna ideea de performanță și sunt onorată să fac parte din Asociația Con Brio care reunește șapte doamne, personalități în domeniul lor de activitate. Toate învățăm din experiența tuturor și toate ne respectăm necondiționat. Pentru toate membrele Con Brio China constituie o fascinație, cu o cultură și civilizație veche de 6.000 de ani. Personal sunt interesată de bucătăria chineză un domeniu în care aș putea investi în viitor. ”, a punctat Tabita Cristea.

Nu în ultimul rând, Tabita Cristea a menționat: „În prezent, încerc să mă recuperez după pandemie, mai ales că HoReCa – domeniul meu de activitate, a fost grav afectat, dar am găsit resurse financiare și am depășit acest impas. Am alături frumoasa mea familie. Cu toate că sunt un om pragmatic, un om de business, visez spre un domeniu care să reunească businessul cu arta”.