Cultură și civilizație chineză dialoguri culturale româno-chineze. Simpozion internațional ediția a 3-a.

 

Simpozionul internațional desfășurat sub genericul “Cultură și civilizație chineză. Dialoguri culturale Romano-chineze” nu înseamna doar lucrări susținute de către oameni de cultură arădeni ci reunește o sumă de activități care conferă evenimentului consistență și complexitate.

În cadrul Conferinței de presă, prof. univ. dr. Lzica Mihuț a lansat o invitație arădenilor de a se înscrie cu lucrări la aceasta ediție a simpozionului, ce va avea loc, precum în edițiile anterioare, în luna noiembrie.

Având în vedere anvergura temei, cei interesați să susțină lucrări sunt invitați să se adreseze Casei Romano-Chineze, filiala Arad(Bulevardul Revolutiei, nr. 59) până la 1 iunie a.c. în vederea înscrierilor în programul de desfașurare a Simpozionului internațional.

De asemenea, în cadrul Conferinței de presă, președintele filialei din Arad a Casei Romano-Chineze a prezentat-o pe Dan Daiana, tânăra care a aplicat online la Ambasada Republicii Populare Chineze la București, în vederea obținerii unei burse la o  facultatea de limbi străine din Republica Populară Chineză: “Consider că este o oportunitate excepțională pentru mine să pot studia în Republica Populară Chineză, una din marile puteri ale lumii” – a declarat Dan Daiana.

În încheiere prof. univ. dr. Lizica Mihut a amintit ca urmatoarea Conferință de presă va avea loc peste două săptămâni.

vestic.ro