OPINII despre RAMONA LILE

Astăzi, prima pagină, “revista 22”; edupedu.ro – știri la zi despre educație” cu privire la alegerile pentru rector la Universitatea”Aurel Vlaicu” Consemnăm OPINIILE despre RAMONA LILE, exprimate de personalități prestigioase ale învățământului universitar românesc și european.

prof. univ. dr. CIPRIAN MIHALI: Impostura academică, susținută constant de Ministerul Educației, rector cu trei mandate la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, l-a câștigat și pe al patrulea, deși se afla sub interdicția de a candida la orice funcție până în 2026. Ramona Lile face parte din rețeaua de apropiați ai cuplului Sorin Cîmpeanu – Gigel Paraschiv, care conduce discreționar destinele învățământului superior din România. L-a însoțit în numeroase misiuni exotice pe Sorin Cîmpeanu și este întruchiparea perfectă a putredei rețele de baroni academici. Plagiatoare dovedită, aflată sub interdicția de a candida, înconjurată de un grup de valeți fideli și lipsiți de orice tresărire etică, a transformat Universitatea “Aurel Vlaicu”din Arad într-o moșie personală.

prof.univ.dr VASILE POPOVICI: Ființa asta e de o nerușinare fără egal. Însă n-ar fi unde e dacă în mediul respectiv această rușine n-ar găsi sprijin. Stigmatul Lile e pe fruntea colegilor ei. UPDATE “revista 22”. “Ramona Lile a obținut al patrulea mandat de rector la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, deși nu avea voie să candideze, după o decizie de plagiat – Revista 22 / Oficial: Ministerul nu inițiază ordinul de confirmare până nu se clarifică situația juridică.”