Cea mai recentă carte semnată de prof. univ. dr. Lizica Mihuț, lansată la Arad

Cea mai recentă carte publicată de prof. univ. dr. Lizica Mihuț a fost lansată, joi, la Arad în prezența unui public numeros.

Volumul „ATITUDINI şi CONFESIUNI” a fost lansat în cadrul unui eveniment cultural de excepție. Lansarea cărții a fost dublată de vernisarea unei expoziţii de fotografie organizată cu sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze la Bucureşti și dedicată Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing.

„Este un lucru extraordinar ca două evenimente culturale să aibă loc în acelaşi timp. Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic spunea că Olimpiada de la Beijing a fost fără egal. Expoziţia de fotografie dedicată olimpiadei a fost organizată cu sprijinul Ambasadei Chinei la Bucureşti”, a precizat prof. univ. dr. Lizica Mihuţ.

ADVERTISEMENT

Printre invitaţi s-au numărat și primarul Aradului Călin Bibarţ și viceprimarul Lazăr Faur, care a făcut o prezentare a cărţii, precum și numeroase personalități ale orașului, Sala Ferdinad din cadrul Palatului Administrativ în care s-a desfășurat evenimentul fiind arhiplină.

Cartea cuprinde în mare parte articolele publicate în perioada 15 septembrie 2015 – 7 martie 2022 și este, potrivit autoarei, un elogiu adus unor arădeni de excepție. Volumul conține și articole de atitudine iar la final se regăsește un albumul foto ce înfățișează personalitățile marcante care au onorat Aradul și Universitatea „Aurel Vlaicu” prin prezența lor.

Volumul se va regăsi în toate bibliotecile mari din România.