Dana Pocea și Diana Chițoi sunt noile membre ale Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze

Forumul Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze reprezintă pentru mine, în ale cărui activități sunt implicată în calitate de vicepreședinte, nu numai un reper care onorează, ci și un act de conștiință și responsabilitate profesională, încât tot ceea ce-mi doresc e să fiu permanent o prezență cu inițiative și idei, fiind conștientă că îmi asum un rol ce presupune muncă și dăruire. Nu mă îndoiesc însă că, sprijinită de un președinte de anvergura și dinamismul doamnei Lizica Mihuț, voi avea parte nu numai de satisfacții, dar și ceea ce învăța. Între multiplele atribuții, consider că Forumul o are și pe aceea, extrem de importantă, de a fi o fereastră larg deschisă către valorile spirituale ce atestă identitatea unui popor.

În imagine Dana Pocea

Mărturisesc că sunt o pasionată de literatura chineză și spectacolul de teatru chinez de la originile lor milenare și până în contemporaneitate. Ambele arte, atât prin experiența teatrală deținută, cât și prin cea de editor, au deci tangențe profunde cu aria mea de competență”, a declarat Dana Pocea.

Cea de-a doua membră este arădeanca Diana Chițoi, absolventă a Universității Babeș- Bolyai din Cluj – Napoca, Facultatea de Drept, iar în prezent avocat în Baroul Arad. Arădeanca Diana Chițoi, face parte din cei zece membri care conduc Consiliului Baroului Arad.

Mărturisesc că, dincolo de profesia mea cotidiană, interesul meu constant rămâne marile culturi și civilizații ale lumii, la care mi-am dorit întotdeauna să ajung prin lecturi și prin călătorii sau contacte nemijlocite. Pe de altă parte, apreciez scopul și obiectivele acestei asociații, propunându-mi, alături de colegii mei, să contribui cu modesta mea expertiză, la sprijinirea tuturor celor pentru care performanța constituie un mod de existență”, a declarat arădeanca Diana Chițoi, la oficializarea postului.