Filiala din Arad a Casei Româno-Chineze, apreciată de Ambasadorul R.P. Chineze la București!

Ambasada Republicii Populare Chineze la București a prezentat zilele trecute bilanțul activităților derulate pe parcursul acestui an, la nivel de România.
De remarcat este faptul că dintre toate asociațiile si organizațiile din țară, Excelența Sa, Xu Feihong a apreciat activitatea Casei Româno-Chineze, filiala Arad și în special Simpozionul Internațional „Dialoguri Interculturale Româno-Chineze” de la Arad, eveniment la care a și participat.
„A fost un moment deosebit de important pentru noi, atunci când, în discursul Excelenței Sale, a fost apreciată activitatea filialei noastre. Mai mult decât atât trebuie să spun că Excelența Sa a participat la toate activitățile organizate de noi în cadrul Simpozionului arătându-se impresionat, în special de expoziția de fotografie”, a declarat prof.univ.dr. Lizica Mihuț, președintele Casei Româno-Chineze filiala Arad.

De asemenea anul viitor filiala arădeană va lansa un volum ce va cuprinde atât texte cât și fotografii din cadrul activităților derulate în cadrul Simpozionului Internațional ”Dialoguri Interculturale Româno-Chineze”.

sursa: vestic.ro