Cartea „ATITUDINI și CONFESIUNI” a fost lansată în prezența unui public numeros

Două evenimente culturale deosebite au avut loc, astăzi, la Primăria Municipiului Arad, în prezența unui public numeros. A fost vorba despre expoziţia foto „Jocurile Olimpice de Iarnă din China”, care a fost prezentată de prof. univ. dr. Anton Ilica şi editorul şi scriitorul Ioan Matiuţ, moderator fiind prof. univ. dr. Lizica Mihuţ. Expoziția a avut loc pe holul Palatului Administrativ. De asemenea, au fost prezenți primarul Călin Bibarț și viceprimarul Lazăr Faur. Deoarece urma o lansare de carte printre invitați au fost și cei care apar în paginile volumului, cum ar fi reprezentantele Con Brio. Președinta,  Con Brio, Ana Maria Dragoș fiind și cea care a dat citire Scrisorii de felicitare din partea Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în România, Han Chunlin. A urmat apoi, în Sala Ferdinand lansarea volumului „ATITUDINI și CONFESIUNI” scris de prof. univ. dr. Lizica Mihuţ.  Au luat cuvântul primarul Călin Bibarț, viceprimarul Lazăr Faur,  prof. univ. dr. Ioan Biriş, prof. dr. Diana Achim și mulți alții.

„Este un lucru extraordinar să se desfășoare deodată două evenimente culturale. Văd că prezența publicului este numeroasă. Avem invitați speciali pe cei doi conducători ai Primăriei Arad”, este cuvântul de început al prof. univ. dr. Lizica Mihuţ.

Volumul, cel de al 29-lea scris de autoare, cuprinde articole publicate între 2015 şi 2022, cu excepția a câtorva articole, care au fost publicate înainte de această perioadă, dar au fost republicate şi se doreşte a fi un elogiu adus unor arădeni de excepţie, dar cuprinde și articole de atitudine. Cartea cuprinde și un album foto.   Volumul se va regăsi în toate bibliotecile mari din România. Arădenii care doresc să aibă în bibliotecă „ATITUDINI și CONFESIUNI” pot achiziţiona cartea care va fi pusă în vânzare la preţul de 42 de lei.

Capitolul IV al cărții intitulat „Convorbiri Provocate – Interviuri” este unul în care apar interviurile realizate și publicate de jurnaliștii arădeni (între anii 2015 şi 2022) adresate rectorului Lizica Mihuț. În paginile acestui capitol se regăsesc și interviurile publicate de Ziar de Arad.