Cartea „Atitudini și confesiuni” va fi lansată în această săptămână

 ziardearad.ro/Claudia Untaru / 06 Iunie 2022

Cartea „Atitudini și confesiuni”, scrisă de prof. univ. dr. Lizica Mihuț, va fi lansată joi, 9 iunie, ora 11.00. 

Evenimentul, care va fi moderat de prof. univ. dr. Lizica Mihuț, va avea loc în Sala Regele Ferdinand a Palatului Administrativ din Arad. Cuvântul de Salut va fi rostit de către oficialități arădene, iar cei care vor vorbi despre carte sunt: prof.univ. dr. Ioan Biriș, prof.dr. Diana Achim, dr. Lazăr Faur, viceprimar al Aradului, prof.univ.dr. Anton Ilica, editorul și scriitorul Ioan Matiuț.

Cartea cuprinde articolele publicate în perioada 15 septembrie 2015 – 7 martie 2022, cu excepția a câtorva articole, care au fost publicate înainte de această perioadă, dar au fost republicate.

„Are 388 de pagini și se dorește a fi un elogiu adus unor arădeni de excepție și nu numai, dar cuprinde și articole de atitudine. Albumul foto din finalul cărții, înfățișează mari oaspeți ai Aradului, care prin prezența lor, au onorat urbea noastră și UAV. Ea se va regăsi în toate bibliotecile mari din România, deoarece doresc ca articolele publicate să aibă viață lungă, ferindu-le, astfel de privirile severe ale timpului” a declarat Lizica Mihuț.

Costul unui volum este de 42 de lei.