Scrisoare de mulțumire din partea AMBASADEI CHINEI în ROMÂNIA pentru Lansarea Cărții despre Cultura și Civilizația Chineză

Critic Arad, 30 octombrie 2021

Pe adresa Forumului Prieteniei și Colaborării Româno – Chineze a sosit o scrsoare de mulțumire adresată președintelui acesteia, prof. univ. dr. Lizica Mihuț pentru organizarea imecabilă a evenimentului prilejuit de Lansarea  Cărții despre Cultura și Civilizația Chineză, care a avut loc în Sala Ferdinand a Primăriei din Arad pe 21 octombrie. 
Excelența_sa Doamna Jiang Yu, ambasadoarea R.P. Chineze la Bucureșt transmite clar că asigură „sprijin al Ambasadei Chinei pentru orice inițiativă și oportunitate de cooperare” autorităților Aradului – o afirmație clară în ceea ce privește intențiile gigantului asiatic în zona noastră.

TEXT INTEGRAL

„ADRESĂ de MULȚUMIRE de la AMBASADA CHINEI  în ROMÂNIA”                                                

祁欣宇

Stimată doamnă Mihuț,

Bună ziua!

Vă adresează, Doamna Ambasador Jiang Yu, cele mai alese felicitări pentru marele  succes al evenimentului minunat, Lansarea  Cărții despre Cultura și Civilizația Chineză, care a avut loc în Sala Ferdinand a Primăriei din Arad pe 21 octombrie. Vă rog să-mi permiteți să vă transmit mulțumirea Doamnei Ambasador pentru contribuțiile dumneavoastră la această  activitate excelentă, prețuirea și prietenia noastră tradițională.

Vă asigurăm, de întregul nostru sprijin al Ambasadei Chinei pentru orice inițiativă și oportunitate de cooperare și ne exprimăm speranța că prietenia noastră tradițională va continua să se dezvolte și să se promoveze.

Vă rog să le transmiteți, Domnului Toth Csaba, prefectul județului Arad, Domnului Iustin Cionca, Președintele Consiliului județean, Domnului Călin Bibarț, Primarul Aradului, Domnului Lazăr Faur, Viceprimarul Aradului, și celorlalți participanți, mulțumirea noastră frumoasă pentru prezența la acest eveniment și pentru sprijin privind promovarea relațiilor dintre țările noastre.

Cele mai calde urări de fericire și sănătate pentru dumneavoastră!

Cu deosebită considerație,

Qi Xinyu

Atașat | Ambasada R.P. Chineze în România