„ARAD – UN POL DE INTERES ECONOMIC”, ARTICOL ACORDAT FILIALEI ARAD DE BUCUREȘTENII DE LA CASA NAȚIONALĂ ROMÂNO – CHINEZĂ

„Casa Prieteniei” este revista Casei Naționale Româno – Chineze de la București care a dedicat o pagină întreagă Aradului printr-un articol din martie – aprilie 2018, numărul 475.

Articolul vorbește despre vizita președintelui Iustin Cionca în China, provinciile Fujian și Hainan, alături de președintele CRC filiala Arad, prof. univ. dr. Lizica Mihuț și directorul executiv al Direcției Comunicare și Strategii, Andrei Ando, de asemenea conferința de presă care a prezentat un scurt bilanț al anului trecut și viitoare proiecte.

Articolul îl mai prezintă și pe Gheorghe Seculici, preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură a județului Arad, care are de asemenea activități economice pro China.

În conferința de presă organizată de Casa Româno – Chineză filiala Arad care a avut loc în această săptămână, președintele CRC filiala Arad, prof. univ. dr. Lizica Mihuț a vorbit despre revista „Casa Prieteniei” și articolul dedicat Aradului.

„«Arad – pol de interes economic» este un articol dedicat nouă care onorează activitatea CRC din Arad. Revista arată extraordinar de bine, mă bucur că ne-au acordat o pagină întreagă și că cei de la București s-au gândit să studieze activitatea pe care noi o desfășurăm.

Prin această cale țin să îi mulțumesc domnului Ambasador pentru vizita făcută la Arad și pentru implicarea personală în activitatea CRC.”, a declarat președintele CRC filiala Arad, prof. univ. dr. Lizica Mihuț.

arq.ro