Concursul Internațional de Șah ARAD OPEN, sprijinit substanțial de către Casa Româno – Chineză, Filiala Arad

În perioada 6 – 12 augut 2016 la Arad se va desfășura Concursul Internațional de Șah ARAD OPEN, aflat în acest an la ce de a IX-a ediție.

Dacă în anul precedent s-a înregistrat un record de participare, adică au concurat 250 de adulți și 70 de copii, anul acest organizatorii, reprezentați la conferința de presă găzduită de către Filiala Arad a Casei Româno – Chineze de către avocatul Alin Câmpeanu, președintele Clubului de Șah VADOS și de către prof. Sandu Ungureanu, vicepreședintele Comitetului de Organizare al turneului, prin stabilirea desfășurării competiției la Hotel Continental speră într/o participare mai numeroasă și mai reputată decât în anii precedenți.

„Apreciez în mod deosebit organizarea și desfășurarea concursului international al sportului minții și, alături de alte instituții, Casa Româno – Chineză, filiala Arad, demonstrează a fi un susținător fervent al inițiativei șahiste arădene, inițiativă materializată în cel mai prestigios turneu din România, a precizat în încheierea conferinței de presă președintele filialei arădene, prof. univ. dr. Lizica Mihuț„.

Vasile Zărăndan